Întrebări frecvente

Home Întrebări frecvente

Simularea Examenului de Admitere, Ediția a XII-a, la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF ”Carol Davila” din București se va desfășura pe data de 15.05.2021, ora 10:00.

Perioada de înscriere la cea de-a XII-a ediție a simulării examenului de admitere este între 20.04.2021 – 09.05.2021.

Suma aferentă taxei de participare este 100 RON.

Participanții trebuie să realizeze plata taxei de participare pană la data de 09.05.2021, ora 23:59.

Participanții trebuie să achite taxa aferentă examenului, în valoare de 100 RON, în contul Ligii Studenților la Medicină Dentară București, deschis la Libra Internet Bank. Plata taxei se poate face prin internet banking. Nu se vor accepta alte metode de plată! Taxa este NERETURNABILĂ!

Grilele sunt realizate de cadre universitare ale Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”.

Având în vedere contextul epidemiologic actual și măsurile luate de autorități pentru a preveni răspândirea infecției cu SARS-CoV-2, Liga Studenților la Medicină Dentară a hotărât să ofere participanților care nu se pot prezenta fizic din motive ce țin de natura situației epidemiologice în care ne aflăm, opțiunea de a desfășura Simularea Examenului de Admitere, ediția a XII-a, pe o PLATFORMĂ ONLINE. Aceasta este creată pentru a întruni cât mai multe din condițiile unui examen de admitere. Pentru mai multe detalii, vizitați secțiunea Regulament.

Nu, această opțiune este valabilă doar pentru participanții care îndeplinesc unul din următoarele criterii:

  • Contact direct cu o persoană COVID pozitivă (Decizie Direcția de Sănătate Publică);
  • Test PCR pozitiv sau orice alt test care să ateste prezența antigenului SARS-CoV-2. Acesta trebuie să aibă specificat numele participantului și data efectuării.