ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Află răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care le primim

Cea de-a XIII-a ediție a Simulării Examenului de Admitere se va desfășura la Academia de Studii Economice din București, pe data de 14.05.2022, ora 10:00.

Locația simulării examenului de admitere va fi la:

  • UMF „Carol Davila” din București, Facultatea de Medicină (Bulevardul Eroii Sanitari, 8)
  • UMF „Carol Davila” din București, Facultatea de Farmacie (Strada Traian Vuia, 6)
  • Facultatea de Administrare a Afacerilor Spiru Haret (Strada Fabricii 46G)

Perioada de înscriere la cea de-a XIII-a ediție a Simulării Examenului de Admitere este între 28.03.2022, ora 17:00 – 08.05.2022, ora 23:59.

Pentru înscriere, participantul trebuie să creeze un cont pe site-ul oficial al Simulării Examenului de Admitere pentru Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF ”Carol Davila” din București. După înregistrarea datelor personale în formularul de înscriere, utilizatorul trebuie să plătească cuantumul taxei de participare prin produsul ”Taxă participare – SIMULARE XIII” pe care îl va găsi accesând profilul (click aici). Odată ce plata a fost confirmată, link-ul din profil va dispărea, iar în meniul profilului, la ”Taxă de participare” va apărea ”Status: Active” și o insignă în antetul profilului, confirmând astfel că plata s-a efectuat cu succes.

PAS 1PAS 2PAS 3PAS 4

Cuantumul taxei de participare este 120 RON.

Candidații trebuie să achite taxa aferentă examenului, în valoare de 120 RON, conectându-se la contul creat pe acest site și accesând ”LSMDB Store” din meniu. Adăugând în coș ”Înscriere Simulare 2022” și finalizând plata taxei de participare prin intermediul platformei online securizate, primirea unui email de confirmare a finalizării plății este dovada că te-ai înscris cu succes la această ediție a Simulării Examenului de Admitere 2022. După încheierea perioadei de înscriere, accesând profilul tău, vei vedea că ți s-a repartizat un COD DE LEGITIMAȚIE. Acel cod este doar al tău și cu ajutorul lui te vei identifica pe listele de repartizare în săli și pe clasament după susținerea simulării. Nu se vor accepta alte metode de plată! Taxa este NERETURNABILĂ!

Participanții trebuie să realizeze plata taxei de participare pană la data de 08.05.2022, ora 23:59.

Confirmările de plată sunt efectuate automat, așa că odată ce plata online a fost efectuată cu succes și aprobată de bancă, vei primi un mail pe adresa de email aferentă contului creat pe site menționând validarea plății. De asemenea, accesând profilul tău, vei vedea că a apărut mesajul următor la Înscriere: ”Ești înscris cu succes la simulare.

Întrebările sunt realizate de cadre universitare ale Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, respectând structura examenului de admitere din anul în curs.

Caietul de subiecte este redactat doar în limba română.

  • Clasamentul inițial, înainte de contestațiile referitoare la conținutul întrebărilor va fi postat în termen de 24 ore de la încheierea perioadei de contestație a acestora, pe site-ul oficial al Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară (click).
  • Clasamentul ulterior contestațiilor la rezultatele personale ale candidaților va fi postat în urma soluționării acestora, fiind actualizat clasamentul inițial.

Contestațiile referitoare la conținutul subiectelor se vor depune în ziua examenului, ulterior desfășurării acestuia, intervalul orar 16:00-18:00, pe adresa de email simulare@lsmdb.ro.

Contestațiile la rezultatul personal se pot face DOAR Luni, 16 Mai 2022, în intervalul orar 10:30-12:00, pe adresa de email: simulare@lsmdb.ro.

Persoanele confirmate confirmate cu virusul SARS-CoV-2, aflate în izolare/carantină sau care sunt contacți direct al unei persoane confirmate cu SARS-CoV-2 NU vor avea acces în sala de examen. Taxa este nereturnabilă.

NU! Acest site este DOAR pentru înscrierea la Simularea pentru Facultatea de Medicină Dentară. Pentru celelalte două simulări, va trebui să îi contactezi pe colegii noștri de la SSMB (pentru Medicină Generală) sau SSFB (pentru Farmacie).

Pașii pentru resetarea parolei sunt împărțiți astfel:

  • Utilizatorul folosește formularul Resetare parolă pentru a solicita o nouă parolă pe baza adresei sale de e-mail.
  • Utilizatorul primește un e-mail prin care se solicită confirmarea pentru resetarea parolei.
  • Utilizatorul face clic pe link-ul furnizat. Odată ce cererea este confirmată, utilizatorul va primi un e-mail cu parola nou generată.
  • Utilizatorul se poate autentifica în contul său și poate schimba parola generată cu una nouă din profilul său.